O nama

Mesara ŠOGOR je porodična firma koja je osnovana davne 1958 godine. Od svog nastanka prošla je kroz brojne probleme i nedaće ali su rad i posvećenost porodice sve prevazišli.

Prvobitno je mesara nosila naziv JAGNJE. To su bila teška vremena jer je tadašnja vlast privremeno oduzela mesaru od porodice. Međutim, želja i podrška porodice i bezbrojni radni sati doprineli su da se klanica ponovo izgradi i da i zvanično počne sa radom. Trenutnog vlasnika, Čabu Halašia, za mesaru vezuju ljubav i porodične vrednosti. Svakodnevno je, još kao dete, pomagao ocu u mesari i često radio do kasnih večernjih sati, a rano ujutro išao u školu.

Tokom godina klanica se polako ali sigurno razvijala pri čemu je dobila i novo ime - ŠOGOR.

Trenutno imamo tri klanice koje rade punim kapacitetom i na koje smo veoma ponosni. Naša najnovija klanica zadovoljava evropske standarde i naravno HACCP standarde.

Mesara ŠOGOR ima maloprodajne objekte u Malom Iđošu, Bačkoj Topoli i 4 prodavnice u Subotici.
Želja nam je da se u budućnosti, uz Vašu pomoć i podršku, dalje razvijamo šireći svoje kapacitete i maloprodaju. Sa naše strane, posvećenost i rad neće nedostajati, a sigruni smo da će rezultat toga biti Vaše zadovoljstvo, vernost i poverenje u proizvode mesare ŠOGOR.

Pogledajte lokacije i radno vreme naših prodavnica. Možda smo baš u Vašem komšiluku.