Proizvodi

Dimljeni papci nisu skupi ali jelu daju poseban miris i ukus zbog kosti, kože i tetiva koje veoma dobro primaju dim.

Dimljena pečenica sa delom slanine koja razbija "monotnojiu" čistog mesa. Kada se reže na tanko, ostavlja izvrstan osećaj ukusa.

Dobro udimljena kost daje pravi "šmek" pasulju ili drugom paprikašu gde želite da dodate onu notu koja izdvaja vaše jelo od jelo drugih.

Suva dimljena pečenica izbalansirane mekoće i tvrdoće. Odlična za cattering posluženje, sendviče ili dodatak jelima.

Možemo slobodno reći da je ovo deo šunke, ali pošto nema kosti, ovo je ipak ukusna mesnata slanina sa 50% mesa.

Dobro usoljena, začinjena i na kraju udimljena svinjska butkica je savršen dodatak podvarku ili pasulju.

Suvi rezani vrat je samo jedan od naših proizvoda koji su u vakumskom pakovanju.

Naša tirolska šunka se odlikuje istaknutom bojom, ukusom i mirisom jer za dimljenje koristimo isključivo čisto suvo bukovo drvo.

Rolovana šunka je naš specijalitet.

Čisto, suvo meso, sušeno u kontrolisanim uslovima može da stane rame u rame sa bošnjačkom goveđeom pršutom po svom kvalitetu, o ukusima ne treba ra