Proizvodi

Suvi rezani vrat je samo jedan od naših proizvoda koji su u vakumskom pakovanju.

Dobro udimljena kost daje pravi "šmek" pasulju ili drugom paprikašu gde želite da dodate onu notu koja izdvaja vaše jelo od jelo drugih.

Suva dimljena pečenica izbalansirane mekoće i tvrdoće. Odlična za cattering posluženje, sendviče ili dodatak jelima.

Dobro usoljena, začinjena i na kraju udimljena svinjska butkica je savršen dodatak podvarku ili pasulju.

Možemo slobodno reći da je ovo deo šunke, ali pošto nema kosti, ovo je ipak ukusna mesnata slanina sa 50% mesa.

Rolovana šunka je naš specijalitet.

Dimljeni papci nisu skupi ali jelu daju poseban miris i ukus zbog kosti, kože i tetiva koje veoma dobro primaju dim.

Čisto, suvo meso, sušeno u kontrolisanim uslovima može da stane rame u rame sa bošnjačkom goveđeom pršutom po svom kvalitetu, o ukusima ne treba ra

Naša tirolska šunka se odlikuje istaknutom bojom, ukusom i mirisom jer za dimljenje koristimo isključivo čisto suvo bukovo drvo.

Dimljena pečenica sa delom slanine koja razbija "monotnojiu" čistog mesa. Kada se reže na tanko, ostavlja izvrstan osećaj ukusa.